+40 720 558 515

Soseaua Nicolae Titulescu 92

Disponibili 7/24

office@zenclinics.ro

Gastric botox

Intervențiile non-chirurgicale de slabire pot produce...

Diverse grade de malabsorbtie si nutrientii ce nu mai pot fi asimilati variaza. Interventiile ce duc la malabsorbtie cresc si riscul de deficit de proteine.

Deficientele de micronutrienti (vitamine si minerale) si de proteine pot afecta sanatatea pacientului producand stari de oboseala, anemie, pierdere din masa musculara și osoasa, vedere scazuta pe timp de noapte, imunitate scazuta, afectarea functionarii normale a sistemului nervos si probleme de natura cognitiva.

Din fericire, astfel de carente pot fi evitate

Dupa interventie prin adoptarea unui regim alimentar adecvat si utilizarea de suplimente precum cele pe baza de vitamine, minerale si proteine. Inainte si dupa efectuarea interventiei chirurgicale, pacientii vor fi informati de catre medicul chirurg sau de catre nutritionist despre planul de nutritie pe care trebuie sa-l adopte si despre suplimentele ce trebuie introduse in alimentatie.

In majoritatea cazurilor

Dupa interventia chirurgicala, nivelul vitaminelor si mineralelor din sange trebuie verificat periodic.

Carentele de vitamine, minerale si proteine si problemele asociate pot fi prevenite prin monitorizarea atenta a pacientului dar si pacientul trebuie sa respecte indicatiile medicului referitoare la nutritie si la tipurile de suplimente ce trebuie luate în fiecare luna.

Ai nevoie de noi?

Ce putem face pentru tine? Iti oferim o consultanta gratuita pentru a iti afla nevoile, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi.

programeaza o consultanta gratuita

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta. Nu este obligatoriu sa obtineti rezultatele ca in imaginile postate.
Toate preturile sunt presetate la un curs valutar de 5 lei / 1 Euro si contin TVA