+40 720 558 515

Soseaua Nicolae Titulescu 92

Disponibili 7/24

office@zenclinics.ro

Laser CO2

Cu ajutorul unui laser CO2...

Rejuvenarea faciala se poate realiza mai simplu, mai eficient si mai rapid.

Putem folosi laser CO2 atat in locul clasicelor metode chirurgicale (bisturiu, electrocauter) pentru cele mai fine operatii, cat si cu ajutorul unui scanner computerizat.

In combinatie cu scannerul se livreaza energia laserului intr-o forma fractionata pentru realizarea faimoasei proceduri de „skin resurfacing” (reintinerirea pielii prin refacerea suprafetei acesteia – reducerea ridurilor, liniilor sau a pigmentatiei, retexturarea si revitalizarea pielii).

Este recunoscut drept cel mai performant tratament – standardul de aur – pentru vaporizarea tesuturilor moi si pentru deja amintita procedura de „skin resurfacing”.

In comparatie cu tehnicile...

In comparatie cu tehnicile chirurgicale clasice sau electrocauterizarea si diatermocoagularea, aceasta tehnologie asigura o difuzie termica foarte mica, lasand intact tesutul din jur.

Astfel, se asigura o vindecare mai rapida, efecte nedorite minime (cicatrici, discromii), inflamatie si sangerare reduse si durere post-interventionala limitata. 

Modulul chirurgical are vaste aplicatii in tratarea diverselor leziuni.

Printre cel mai des intalnite enumeram: papiloame, fibroame, veruci, condiloame, angioame, keratoze, siringoame, xantelasme, anumite tipuri de alunite si altele.Tehnica laser CO2 este, de asemenea, preferata la pacientii cu leziuni multiple sau cu intindere mare, situate in zone greu abordabile, la purtatorii de pacemaker (simulator cardiac) ori la cei la care este contraindicata anestezia.

Ai nevoie de noi?

Ce putem face pentru tine? Iti oferim o consultanta gratuita pentru a iti afla nevoile, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi.

programeaza o consultanta gratuita

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta. Nu este obligatoriu sa obtineti rezultatele ca in imaginile postate.
Toate preturile sunt presetate la un curs valutar de 5 lei / 1 Euro si contin TVA