+40 720 558 515

Soseaua Nicolae Titulescu 92

Disponibili 7/24

office@zenclinics.ro

Lipoaspiratie

Prin lipoaspirație asistata de...

Radiofrecventa se „topesc grăsimile”, fara efecte secundare, tehnologia incalzeste si topeste (dizolva) celulele adipoase si apoi le extrage din corp.

Deosebit fata de liposuctia clasica este ca pielea se contracta puternic datorita curentului de inalta frecventa, se netezeste si se lipeste de tesuturi, astfel incat nu va exista surplusul de piele din cazul intervenventiei clasice (excesul de piele se elimina chirurgical in cazul liposuctiei clasice).

Tot prin comparatie fata de interventia clasica, in cazul lipoaspiratie asistata de radiofrecventa se produc mai putine vanatai (echimoze) si dispar mai repede, iar edemul este mai scazut (adica retentia de apa in tesuturi).

Se foloseste aparatul de lipoaspiratie...

Care incalzeste controlat pielea si dermul prin trecerea unui curent de inalta frecventa.

Canula topeste grasimea din interior si o elimina prin aspiratie in afara corpului.

Atat in timpul interventiei de liposuctie cat si postoperator (cateva luni dupa operatie), tegumentul produce colagen nou prin stimularea contractiei cutanate, se elasticizeaza si se micsoreaza, devenind mai ferm.

Tratamentul se aplica si la barbati si la femei, dar exista si restrictii de folosire in anumite cazuri cu diferite probleme medicale.

Ai nevoie de noi?

Ce putem face pentru tine? Iti oferim o consultanta gratuita pentru a iti afla nevoile, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi.

programeaza o consultanta gratuita

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta. Nu este obligatoriu sa obtineti rezultatele ca in imaginile postate.
Toate preturile sunt presetate la un curs valutar de 5 lei / 1 Euro si contin TVA