+40 720 558 515

Soseaua Nicolae Titulescu 92

Disponibili 7/24

office@zenclinics.ro

Lipoaspiratie gusa

Lipoaspiratia gatului sau chirurgia barbiei duble

Astfel, procesul de eliminare a grasimii da o noua forma fetei, cu proportii acceptabile. De retinut este ca in anumite cazuri, liposuctia trebuie efectuata in mai multe etape pentru a obtine structura faciala dorita.

Trasatura care genereaza nemultumire la multi pacienti poate fi eliminata cu succes prin intermediul liposuctiei.

Liposuctia barbiei duble este o operatie simpla, minim invaziva ce are ca scop eliminarea grasimilor localizate in regiunea submentala pentru a defini gatul si conturul mandibular.

Caror pacienti le este recomandata liposuctia barbiei duble?

Aceasta interventie este destinata in principal pacientilor care prezinta acumulare de grasime in zona mijlocie si anterioara a gatului. Candidatul ideal pentru o liposuctie a barbiei duble este cel care are grasimi localizate in zona dar si o piele elastica, ferma astfel incat prin indepartarea grasimii pielea sa se adapteze la conturul mandibular.

In cazul in care pacientul prezinta o piele lasata liposuctia trebuie combinata cu interventia de lifting.

Liposuctia barbiei duble se efectueaza sub anestezie locala. Odata ce anestezia si-a facut efectul excesul de grasime este aspirat prin canule fine care trec prin mici incizii in depozitele de grasime situate sub piele. Pacientul se poate intoarce acasa imediat dupa interventie.

Rezultatele liposuctiei barbiei duble

Liposuctia barbiei duble reduce considerabil grasimea de sub barbie redefinind astfel conturul mandibular si modeland zona gatului. In urma interventiei pacientul va capata un aspect mai tineresc al fetei.

Ai nevoie de noi?

Ce putem face pentru tine? Iti oferim o consultanta gratuita pentru a iti afla nevoile, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi.

programeaza o consultanta gratuita

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta. Nu este obligatoriu sa obtineti rezultatele ca in imaginile postate.
Toate preturile sunt presetate la un curs valutar de 5 lei / 1 Euro si contin TVA