+40 720 558 515

Soseaua Nicolae Titulescu 92

Disponibili 7/24

office@zenclinics.ro

Scoatere alunite
si papiloame

Papiloamele sunt tumori cutanate benigne

Ce au, de regula, culoarea pielii (sau sunt hiperpigmentate) si apar la nivelul pliurilor (zona submamara, cea a gatului si a axilei), dar si pe abdomen, torace, precum si in jurul ochilor.

Papiloamele sunt asimptomatice si doar ocazional pot deveni dureroase, sunt insa inestetice si se pot multiplica repede.

Papiloamele sunt tumori cutanate benigne, ce au, de regula, culoarea pielii (sau sunt hiperpigmentate) si apar la nivelul pliurilor (zona submamara, cea a gatului si a axilei), dar si pe abdomen, torace, precum si in jurul ochilor.

Avem o metoda rapida si nedureroasa...

Dde îndepărtare a papiloamelor cu ajutorul Plasma Pen. Dispozitivul are un capăt fin ce declanșează un arc electric minuscul, numit plasmă. Astfel, fiecare papilom este îndepărtat fără riscuri.

Este important, însă, ca după procedură, pacientul să respecte recomandările medicului, să nu se expună la soare și să nu rupă coaja care se va forma în locul din care a fost îndepărtat papilomul.

Ai nevoie de noi?

Ce putem face pentru tine? Iti oferim o consultanta gratuita pentru a iti afla nevoile, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi.

programeaza o consultanta gratuita

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta. Nu este obligatoriu sa obtineti rezultatele ca in imaginile postate.
Toate preturile sunt presetate la un curs valutar de 5 lei / 1 Euro si contin TVA