+40 720 558 515

Soseaua Nicolae Titulescu 92

Disponibili 7/24

office@zenclinics.ro

Termeni si conditiiPentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Zen Team Medical SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Cea mai recenta versiune a Conditiilor de utilizare poate fi citita oricand folosind legatura „Conditii de utilizare” din meniul Informatii Utile.

Acest website este administrat si intretinut de Zen Team Medical SRL si gazduit de serverele companiei Zen Team Medical SRL

Intregul continut al site-ului zenclinics.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea zenclinics.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul zenclinics.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Zen Team Medical SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara).

Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Zen Team Medical SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Site-ul zenclinics.ro si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.

Zen Team Medical SRL nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

Zen Team Medical SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului zenclinics.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

Zen Team Medical SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Zen Team Medical SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa trimita e-cards, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Zen Team Medical SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Zen Team Medical SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Zen Team Medical SRL  dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

Se garanteaza, de asemenea, companiei Zen Team Medical SRL dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Zen Team Medical SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul zenclinics.ro

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Zen Team Medical SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Zen Team Medical SRL intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Zen Team Medical SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Clientul va fi notificat in intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi (pana la 6 zile lucratoare) daca din cauza indisponibilitatii stocului unui produs timpul de livrare se prelungeste sau comanda nu poate fi onorata.

Clientului i se va debloca suma blocata pe card pentru respectiva comanda. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta companiei Zen Team Medical SRL in termen legal pentru solutionarea problemei sesizate de client.

Toate produsele sunt insotite de prospect emis de producator. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania Zen Team Medical SRL, dar nu si alte despagubiri.

Zen Team Medical SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei Zen Team Medical SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Zen Team Medical SRL de la acest client.

Zen Team Medical SRL utilizeaza informatiile stranse de pe site-ul zenclinics.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor oferite.

La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs. cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de Zen Team Medical SRL si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs. precum si news-lettere cu informatii utile.

Utilizarea datelor cu caracter personal de Zen Team Medical SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Zen Team Medical SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Zen Team Medical SRL poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri;

Cu acordul dumneavoastra; Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra; In cazul in care informatia este necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra.

Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Zen Team Medical SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor; Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:este prevazut intr-o dispozitie legala; protejeaza drepturile companiei Zen Team Medical SRL sau companiilor afiliate; previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii; in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Zen Team Medical SRL, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii.In cazul in care Zen Team Medical SRL fuzioneaza sau este achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator.

In cazul in care Zen Team Medical SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul zenclinics.ro

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta. Nu este obligatoriu sa obtineti rezultatele ca in imaginile postate.
Toate preturile sunt presetate la un curs valutar de 5 lei / 1 Euro si contin TVA