+40 720 558 515

Soseaua Nicolae Titulescu 92

Disponibili 7/24

office@zenclinics.ro

Transplant de par

Ce este transplantul
de par?

Transplantul de par reprezinta o solutie naturala si permanenta in rezolvarea problemelor legate de caderea parului sau problemele provocate de rarirea parului si chelire intampinate de persoanele care isi pierd parul.

Procesul de transplant prin metode microchirurgicale al foliculilor de par sanatosi in zonele in care foliculul de par nu mai este activ si prezinta inceput de chelie se numeste transplant de par.

Prin transplantul de par

Parul sanatos propriu al pacientului este adaugat in zona unde parul a cazut.

Transplantul de par se planifica si aplica complet personalizat persoanei respective.

Prin operatia de transplant de par, foliculele de par rezistente la cadere sunt colectate de obicei din zona cefei si transplantate in canalele deschise in partile in care parul a inceput sa se rareasca sau a cazut complet.

Conferirea zonei capilare un aspect...

Devenit cat se poate de natural ulterior transplantului. Transplantul de par este de fapt o mica operatie chirurgicala.

Din acest motiv cea mai sigura cale este efectuarea acestuia in mediu spitalicesc, din partea medicilor si echipelor specialiste si cu experienta in domeniul respectiv.

Prin aplicarea transplantului de par, persoanei supuse interventiei ii este conferit un aspect permanent ca si cum propriul par nu ar fi cazut niciodata.

Scopul nostru in transplantul de par; il reprezinta asigurarea prin aplicatii medicale moderne si confortabile redobandiri unui aspect natural cu par.

Ai nevoie de noi?

Ce putem face pentru tine? Iti oferim o consultanta gratuita pentru a iti afla nevoile, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi.

programeaza o consultanta gratuita

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta. Nu este obligatoriu sa obtineti rezultatele ca in imaginile postate.
Toate preturile sunt presetate la un curs valutar de 5 lei / 1 Euro si contin TVA